Tencuiala decorativa este un material de constructii care are rolul de a asigura unei suprafete un aspect estetic cat mai placut, in completarea designului in care ti-ai conceput locuinta.

Cleanas va ofera servicii de aplicare vopsea decorativa si aplicare tencuiala decorativa de inalta calitate. Lucram cu echipe de muncitori profesionisti, cu experienta in domeniu, atenti la detalii. Meseriasii Cleanas te pot ajuta sa dai culoare casei tale si sa o transformi in locul cald si primitor, in care sa te intorci cu placere dupa ziua petrecuta la birou.

Iti oferim servicii de aplicare tencuiala decorativa:

  • de interior – este diferita de celelalte vopseluri sau lavabile deoarece implica mai multe componente care ne ajuta sa obtinem diverse texturi sau nuante. Modalitatile de aplicare sunt diferite fata de aplicarea standard. Va putem ajuta cu aplicare tencuiala de interior in diverse nuante sau designuri, astfel: mate, sidefate, granulate, cu texturi reliefate, fine, lucioase etc.
  • de exterior – acestea pot avea aspecte estetice diferite: de praf de piatra (bob de orez), aspect zgariat sau canelat (scoarta de copac). Totodata, pot fi colorate in diverse nuante.

Consulta oferta noastra completa si nu ezita sa ne contactezi pentru o evaluare completa a proiectului tau. Lasa-ne sa dam viata casei tale si sa iti transformam planurile in realitate. Cleanas iti garanteaza lucrari de calitate, cu predare la termenul stabilit!

LASA-NE UN MESAJ