Avantajele nebanuite ale unui spatiu de lucru curat!

In medie, oamenii isi petrec 70% din timp la birou. Conform unor studii realizare recent, spatiul de lucru este unul dintre locurile in care bacteriile se dezvolta cel mai rapid si usor. Din aceste motive, este evident ca nu trebuie sa neglijezi curatenia la locul de munca.

Calitatea aerului este imbunatatita

Majoritatea timpului petrecut la munca se desfasoara intr-un spatiu inchis, ceea ce implica faptul ca aerul este recirculat. Insa acest aspect nu este benefic pentru starea de spirit si productivitatea angajatilor din moment ce creierul uman functioneaza la cote maxime atunci cand este oxigenat suficient.

Scopul firmei noastre este de a te ajuta sa obtii un spatiu de lucru bine aerisit multumita suprafetelor de lucru curatate de praf si de alte impuritati din aer. Printre acestea se numara si curatarea ferestrelor, a canapelelor, birourilor, covoarelor si multe altele.

Prima impresie conteaza!

Aspectul biroului tau va avea inevitabil un impact asupra clientilor cu care (iti doresti sa) colaborezi. Daca acesta va fi pozitiv sau negativ, depinde doar de tine! Noi iti punem la dispozitie servicii curatenie birouri, cu ajutorul carora spatiul tau de lucru va arata intotdeauna impecabil. Astfel, aceasta le va inspira incredere colaboratorilor tai, care se vor simti inspirati sa „se lase pe mana ta”.

Creste productivitatea

Un articol intitulat sugestiv „Beneficiile de ordin psihologic ale unui birou organizat” demonstreaza ca persoanele care lucreaza intr-un mediu curat si ordonat se pot concentra cu 7.4 minute mai mult decat cele care isi desfasoara activitatea in dezordine. Apeleaza la noi pentru servicii curatenie birou si poti fi sigur ca vei avea parte de angajati productivi.

Reduce riscul de contaminare biologica

S-a demonstrat ca majoritatea bacteriilor rezista pe suprafete chiar si pentru 24 de ore, motiv pentru care este esential sa investesti in servicii curatenie de birou profesioniste, care sa iti garanteze faptul ca locul tau de munca are grija de sanatatea celor care lucreaza acolo. Optand pentru serviciile Cleanas, vei reduce riscul de transmitere a agentilor patogeni de la un angajat la altul.

Cum procedezi mai departe?

Acum ca te-ai convins ca ai nevoie de servicii curatenie pentru biroul tau, mai ai de urmat doar cativa pasi foarte simpli.

    1. Da-ne un telefon. Pentru inceput, nu trebuie decat sa ne apelezi la numarul de telefon 0723 330 602. Avem o experienta de peste 10 ani in domeniu, iar clientii fideli pe care i-am castigat in acest timp confirma calitatea si profesionalismul serviciilor pe care le punem la dispozitie.
    1. Stabileste un program alaturi de angajatii tai. In general, o firma de servicii de curatenie vine o data sau de doua ori pe saptamana pentru a realiza o curatenie in detaliu. In restul timpului, trebuie sa stabilesti alaturi de angajatii tai o „strategie” cu ajutorul careia biroul sa arate impecabil in fiecare zi.
    1. Opteaza pentru servicii integrale de curatenie. Iti punem la dispozitie servicii complete de curatare birou: de la curatarea geamurilor, a mochetelor, la cea a spatiilor comune.

Investeste intr-un spatiu de lucru curat si ordonat si te vei bucura de nenumarate avantaje, printre care si cresterea productivitatii, o imagine de incredere a companiei tale si sanatatea angajatilor. Ai grija de micile detalii si vei vedea cum afacerea ta prospera!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Suna acum