Cum efectuezi corect operatia de curatare canapele? Sfaturi de la profesionisti!

Conform unui sondaj, 61% din populatie nu a apelat niciodata la un serviciu de curatare canapele, in timp ce un procentaj mult mai mic a recurs la acest serviciu o singura data la doi ani. Cu toate acestea, expertii declara ca fotoliile si canapelele trebuie curatate o data la 6 luni.

Daca locuiesti in Capitala, nu ai niciun motiv sa nu apelezi la un serviciu de curatare canapele Bucuresti, menit sa te ajute sa cureti una dintre cele mai utilizate piese de mobilier din toata casa.

De ce trebuie sa apelezi la servicii de curatare canapele Bucuresti?

Dincolo de a fi un spatiu ideal pentru relaxare si odihna, canapelele pot sa adune foarte multa murdarie in timp. Aspectul acesta este neglijat din cauza ca bacteriile acumulate in canapele si fotolii nu sunt vizibile. Explicatia consta in faptul ca aceste piese de mobilier au foarte multe suprafete ascunse ochiului si, de cele mai multe ori, au un design sau imprimeu in nuante inchise.

Microbii pot supravietui pana la 24 de ore pe suprafete, ceea ce te face sa privesti cu alti ochi o canapea care nu a mai fost curatata de foarte mult timp. Acelasi studiu mentionat anterior precizeaza urmatorul aspect: „Bacteriile pot fi gasite oriunde in casa, atat pe suprafetele tari, cat si pe cele moi. In timp ce majoritatea persoanelor se straduiesc sa curete suprafetele dure, cum sunt cele din bucatarie sau din baie, suprafetele moi sunt adesea trecute cu vederea”.

Daca alegi sa apelezi la un serviciu de curatare canapele Bucuresti, cum este cel pus la dispozitie de Cleanas, vei avea parte de o igienizare in profunzime, indiferent de materialul din care sunt confectionate canapelele sau fotoliile tale. Astfel, vei avea siguranta ca pastrezi un mediu curat si igienic. Indiferent ca este vorba de propriul domiciliu sau de birou, opteaza pentru curatare canapele Bucuresti si vei colabora cu o echipa de profesionisti care opereaza cu produse de calitate si aparatura de ultima ora.

Avantaje unice Cleanas

Dincolo de serviciile de curatare de canapele si fotolii, iti punem la dispozitie alte optiuni la care poti apela cu incredere pentru a te asigura ca spatiul in care iti desfasori activitatea nu reprezinta un pericol pentru sanatatea ta. Oferim servicii de curatenie la birou, domiciliu ori in cadrul institutiilor publice.

In pachetul pe care ti-l punem la dispozitie este inclusa si spalarea geamurilor si a vitrinelor, curatarea mochetelor, a covoarelor, servicii de deratizare, de dezinfectare si multe altele. De asemenea, poti beneficia de un pachet oferta, in cadrul caruia primesti o reducere de 25%.

Cum ne contactezi?

Nu exista nimic mai simplu decat sa intri in contact cu firma de curatenie Cleanas. Apeleaza sau trimite un mesaj la numarul de telefon inscris pe site (0723 330 602) ori scrie-ne direct in sectiunea de Live Chat din cadrul platformei noastre online. Specialistii Cleanas iti vor raspunde in cel mai scurt timp posibil si vor stabili alaturi de tine un program de lucru si un plan tarifar adaptat nevoilor tale.

Inchiriaza servicii de curatare canapele Bucuresti sau Ilfov si vei vedea cum calitatea vietii tale creste considerabil atunci cand iti petreci timpul intr-un spatiu curatat in profunzime si igienizat corespunzator!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Suna acum