Unde gasesti servicii de curatenie dupa constructor, la pret avantajos?

Cand faci amenajari sau renovari, este important sa te asiguri ca ai parte de cele mai bune servicii de curatenie la incheierea acestora. Dupa o astfel de operatiune, raman in urma materiale si resturi pline de praf, substante si alti compusi toxici, motiv pentru care operatiunea de igienizare se dovedeste a fi imperativa.

Daca esti in cautarea unor servicii de curatenie dupa constructor, pret avantajos, te afli unde trebuie! Firma Cleanas ofera servicii profesionale pentru curatenie la domiciliu, la birou, pentru hale industriale, spatii comerciale si multe altele. Astfel, ai garantia ca spatiul reamenajat va ramane „curat ca lacrima” dupa incheierea operatiunii de renovare.

Acest proces trebuie efectuat la scurt timp dupa incheierea amenajarilor spatiului de activitate avand in vedere ca, in urma renovarilor, pot ramane compusi toxici care afecteaza sanatatea pe termen indelungat. Copiii si persoanele vulnerabile, care sufera deja de diferite afectiuni, sunt mult mai expusi la amestecul de praf si de substante nocive.

Apeleaza la Cleanas pentru servicii de curatenie dupa constructor, pret redus, si te vei putea bucura de noua ta casa in cel mai scurt timp posibil. Iata care sunt serviciile pe care ti le punem la dispozitie!

  • Curatarea bucatariei si a grupurilor sanitare;
  • Curatarea si tratarea suprafetelor din lemn, sticla, inox;
  • Curatarea podelelor si pardoselilor dure;
  • Indepartarea resturilor de vopsea, var si ciment de pe diferite suprafete (tocuri, ferestre, usi, calorifere etc);
  • Curatarea panourilor electrice;
  • Spalarea gurilor de vizitare ale instalatiilor sanitare;
  • Indepartarea etichetelor lipite pe geamuri, rame etc;
  • Aspirarea peretilor;
  • Curatarea balustradelor;
  • Curatarea tevilor;
  • Spalarea geamurilor, a tocariei si a pervazurilor pe ambele parti;
  • Tratarea suprafetelor din lemn, sticla, aluminiu, inox;
  • Dezinfectarea in detaliu a corpurilor de iluminat, a prizelor si intrerupatoarelor;
  • Degajarea sacilor de gunoi.

In urma unei discutii pe care o vei purta cu echipa Cleanas, poti apela si la alte servicii oferite de firma noastra de curatenie din Bucuresti si Ilfov. De pilda, ai posibilitatea de a opta pentru curatarea si spalarea canapelelor, a fotoliilor, saltelelor, a mochetei sau a covoarelor si multe altele. Specialistii Cleanas sunt extrem de receptivi la nevoile clientilor si se pot adapta cu succes in functie de preferintele tale.

Curatenie dupa constructor, pret competitiv

Trebuie sa stii ca operatiunea de igienizare dupa constructor presupune utilizarea unor substante si echipamente speciale, al caror scop este curatarea si eliminarea completa a diferitelor reziduuri dificile din spatiul reamenajat.

Spre deosebire de serviciile de curatenie din spatiile obisnuite (domiciliu, birou etc.), curatarea dupa constructor este o operatiune dificila si complexa. Avand in vedere ca procedurile de curatare sunt extrem de complicate, necesita mai mult timp, dar si substante speciale, serviciile oferite pot fi mult mai scumpe.

Daca vrei sa te bucuri de servicii de curatenie dupa constructor si de un pret avantajos, apeleaza la firma Cleanas. Oferim un pachet complet de curatenie atat pentru persoane fizice, cat si pentru persoane juridice.

Pentru a intra in legatura cu noi, este suficient sa apelezi numarul de telefon 0723 330 602 sau sa ne scrii pe WhatsApp. Punem mare pret pe calitate si profesionalism si suntem dispusi sa stabilim impreuna orarul de lucru si planul tarifar pentru serviciile efectuate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Suna acum