Despre noi

Bine ai venit la Cleanas! Daca ai ajuns aici, inseamna ca ai nevoie de servicii de curatenie realizate de o echipa de profesionisti, care pun pret pe calitate si promptitudine. In acest caz, te afli unde trebuie. Te invitam sa ne cunosti mai bine si sa descoperi ce avem de oferit!

Cine suntem?

Cleanas este o firma profesionista de curatenie, care transforma orice spatiu intr-un „loc curat ca lacrima”, tot procesul fiind efectuat rapid si eficient. Avem o experienta de peste 10 ani in domeniu, timp in care am reusit sa castigam clienti fideli, care ne recomanda cu incredere pentru serviciile prompte si profesioniste pe care le oferim.

Expertii nostri in curatenie sunt certificati si specializati. Poti fi sigur ca iti lasi casa sau spatiul de lucru pe maini bune pentru ca echipa Cleanas nu este doar verificata cu atentie, ci da dovada de profesionalism si responsabilitate cu fiecare misiune pe care si-o asuma.

Care sunt serviciile pe care le oferim?

Iti punem la dispozitie o gama variata de servicii complete de curatenie. Iata care sunt serviciile asigurate de firma Cleanas!

• Curatenie birouri si spatii comerciale;
• Curatenie locuinte;
• Curatat canapele si fotolii;
• Curatat mochete si covoare;
• Curatenie scari de bloc;
• Spalat geamuri si vitrine;
• Servicii de dezinfectare, deratizare si dezinsectie.

Nu ne place sa facem compromisuri atunci cand vine vorba de curatenie si suntem dispusi sa apelam la orice metoda pentru a scapa chiar si de cele mai incapatanate pete de murdarie. Curatenia echivaleaza cu sanatatea, motiv pentru care investim toate resursele necesare pentru a ne asigura ca lasam fiecare spatiu imaculat.

Care sunt preturile?

Pentru noi, curatenia nu este un lux, ci este un aspect de care ar trebui sa se bucure oricine, motiv pentru care avem preturi avantajoase, accesibile pentru toate buzunarele.

In general, preturile sunt adaptate la un nivel de murdarie mediu, insa acestea pot varia in functie de serviciile solicitate (curatenie domiciliu, birou, deratizare, dezinfectare etc.) De asemenea, in urma vizualizarii spatiului, oferta poate varia in functie de gradul de curatare necesar.

Care este aria noastra de acoperire?

Cleanas opereaza in toate sectoarele din Bucuresti, precum si in orice localitate din judetul Ilfov. Astfel, daca esti in cautarea unor servicii de curatenie Bucuresti si in localitatile limitrofe, te afli unde trebuie. Contacteaza echipa Cleanas, iar noi ne vom deplasa la locatia indicata de tine cu toate materialele necesare unei operatiuni intense de curatare in profunzime a oricarui spatiu.

Cum intri in contact cu noi?

Daca vrei sa te bucuri de servicii de curatenie impecabile, este suficient sa apelezi numarul de telefon 0723 308 126 sau sa ne scrii un mesaj pe WhatsApp. Alaturi de echipa Cleanas, vei stabili un program de lucru si un plan tarifar adaptat nevoilor tale!

Permite-ne sa iti demonstram ca te poti baza pe noi oricand ai nevoie de servicii de curatenie Bucuresti si Ilfov. Iti garantam rezultate de top si un spatiu imaculat!

Contacteaza-ne telefonic