Gips-cartonul, cunoscut si sub denumirea populara de rigips, este un material de constructie destinat placarii peretilor, tavanelor si pardoselilor sau pentru constructia peretilor despartitori. Rigipsul este usor de montat si joaca si un rol important in izolarea termica, acustica, cat si in protectia impotriva umezelii si incendiilor.
 
Rigipsul este un material de constructii sub forma unei placi turnate intre doua straturi de carton special. Placile de rigips sunt utilizate atat in interior, cat si in exterior (acestea sunt tratate special pentru a impiedica absorbtia apei si aparitia mucegaiului).
 
Cleanas iti pune la dispozitie echipe de mesteri rigipsari in Bucuresti, care sa te ajute sa montezi rigips si structura, atat pentru interior, cat si pentru exterior.
 
Poti apela la mesterii rigipsari Cleanas pentru placarea cu gips-carton a fatadelor, placarea fatadelor interioare ale acoperisurilor sau pentru realizarea peretilor despartitori dintre balcoane, dar nu numai. Cleanas iti ofera servicii de montare rigips atat pentru interior, cat si pentru exterior.
 
Solicita oferta Cleanas si o echipa de rigipsari din Bucuresti va veni si iti va face o evaluare de proiect. Garantam executia de calitate si predarea proiectelor la termen.

LASA-NE UN MESAJ