Firma curatenie Sector 4

Specialistii in curatenie Cleanas sunt gata oricand ai nevoie de ei! Experienta dovedita si relatiile cu clientii ne recomanda drept una dintre cele mai de incredere firme de curatenie din sectorul 4! Expertii nostri iti vor oferi servicii de curatenie la cele mai inalte standarde, iar preturile ofertante te vor convinge pe loc! Suntem gata sa indeplinim toate cerintele clientilor nostri, sa fim flexibili si de incredere in relatiile pe care le construim! Suna-ne la numarul de telefon 0727 139 169, iar noi iti vom pune la dispozitie cele mai bune oferte disponibile!

Cu o experienta de peste un deceniu in aceasta activitate, Cleanas a devenit una dintre cele mai dinamice si profesionale firme de curatenie din Bucuresti, oferind servicii de top si castigand increderea fiecarui client! Iti punem la dispozitie servicii de curatenie, atat in diverse sedii sau cladiri, cat si servicii de curatenie la domiciliu, pe raza orasului Bucuresti, precum si in localitatile limitrofe.

Firma noastra activeaza in toate sectoarele din Capitala. Pentru detalii in privinta ariei de acoperire in sectorul 4, consulta lista de mai jos!

Arie de acoperire Cleanas – Firma curatenie sector 4

Aparatorii Patriei, Alexandru Obregia, Alunisului, Asmita Gardens, Berceni, Big Berceni, Bulevardul Tineretului, Bellu, Bagdasar Arseni, Budapesta, Bulevardul Marasesti, Budimex, Constantin Brancoveanu, Costache Stamate, Calea Serban Voda, Cutitul de Argint, Dimitrie Cantemir, Drumul Gazarului, Dimitrie Leonida, Eroii Revolutiei, Emil Racovita, Giurgiului, Gheorghe Sincai, Huedin, IML, Iriceanu, Ira, Luica, Lamotesti, 11 Iunie, Mitropolie, Metalurgiei, Mariuca, Nitu Vasile, Oltenitei, Pieptanari, Progresul, Piata Covasna, Piata Resita, Piata Norilor, Parcul Carol, Panselelor, Pridvorului, Sfantul Ioan, Secuilor, Soldanului, Straja, Sura Mare, Strada Turnu Magurele, Timpuri Noi, Toporasi, Tomesti, Trestiana, Unirii, Uioara, Vacaresti, Visana, Vitan Barzesti

Lasa-ne un mesaj