Cleanas.ro - firma de lucrari constructii Bucuresti

Sa gasesti o echipa de meseriasi profesionista si serioasa este o loterie, dar nu si cu Cleanas – firma de constructii si renovari interioare!
 
Iti punem la dispozitie echipe de meseriasi seriosi si determinati, atenti la detalii care sa te ajute sa iti transformi visul in realitate. Cleanas iti ofera servicii complete de renovare imobile si nu numai. Echipa de constructori realizeaza si case fiabile pentru tine si familia ta.
 
Lucram cu specialisti in domeniu si iti garantam servicii de constructii si renovari interioare de cea mai inalta calitate, la preturi transparente. Meseriasii Cleanas asigura lucrari constructii la cele mai inalte standarde si acorda o mare atentie detaliilor si finisajelor.
Firma de constructii Bucuresti

Renovari interioare

Renovarea locuintei nu trebuie sa fie un cosmar, ci o bucurie! Apeleaza la firma de constructii pentru renovari interioare complete, conform planurilor si viziunilor tale.
 
Echipele noastre de meseriasi sunt receptive la dorintele si nevoile clientilor si efectueaza renovari interioare in acord cu acestea. 
 
Obtine serviciile de constructii/renovari interioare in 3 pasi simpli:
 
Spune-ne ce ai nevoie – contacteaza Cleanas, firma de constructii si renovari interioare Bucuresti, si spune-ne de ce ai nevoie. Lasa-i pe expertii nostri sa se ocupe de construirea sau renovarea imobilului tau!
 
Cere oferte pentru constructii/renovari interioare – apeleaza la specialistii Cleanas pentru consultanta in vederea renovarii/redecorarii. Oferim consultanta pentru toate tipurile de operatiuni necesare constructiei sau renovarii unui imobil.
 
Obtine evaluarea – meseriasii Cleanas evaluzeaza lucrarile de constructii la un pret corect.
 
Echipa de constructii si renovari interioare Cleanas ofera urmatoarele tipuri de constructii interior si exterior: tencuit, aplicare glet, lavabila, gresie, faianta, placat polistiren, aplicare decorativa, rigips + structura, vata minerala, montare parchet + plinta, montaj usi, construire gard beton, constructie casa la rosu etc.

LASA-NE UN MESAJ