Calca fara frica de scartait! Apeleaza la serviciile de montaj parchet oferite de Cleanas si nu doar ca te vei bucura de parchetul ales, ci vei scapa si de stresul zgomotului facut de un parchet montat necorespunzator. 
 
Parchetarii Cleanas asigura un montaj parchet de calitate, fara imperfectiuni! Montarea parchetului este o etapa importanta in amenajarea casei, care trebuie facuta perfect din prima. Spre deosebire de mobilier si decoratiuni, parchetul si plintele pot fi schimbate ulterior mai dificil, motiv pentru care acest capitol trebuie tratat cu maxima seriozitate si responsabilitate.
 
Nu este suficient sa alegi un parchet de calitate, ci trebuie sa te asiguri si ca vei beneficia de un montaj pe masura. Atentia la detalii este unul dintre atuurile de marca ale meseriasilor Cleanas care se ocupa de montare parchet. Parchetarii nostri iti pot asigura montarea oricarui tip de produs, astfel incat designul locuintei tale sa fie complet si perfect. 
Montaj parchet - plinta Bucuresti

Montare plinta

Montarea parchetului nu ar fi completa fara o plinta pe masura! Alegerea si montarea plintei este cel putin la fel de importanta ca cea a parchetului. Un parchet impresionant necesita o plinta pe masura. Plinta decorativa pentru parchet ajuta foarte mult si in procesul de intretinere a acestuia. In plus, plinta adauga designului interior caracter, mascheaza golurile dintre podea si perete si face ca locuinta ta sa devina mai placuta si mai atractiva. Tot cu ajutorul plintei, parchetarii pot acoperi cablurile inestetice.
 
Parchetarii Cleanas cunosc importanta acesteia si acorda o atentie sporita in timpul procesului de montare plinta si parchet.
 
Vezi oferta de montaj plinta parchet si apeleaza cu incredere la specialistii Cleanas pentru servicii de calitate, la un pret exceptional. Consulta oferta de servicii si preturi si lasa-i pe experti sa dea un plus de personalitate caminului tau.

LASA-NE UN MESAJ