Usa este precum cartea de vizita a oricarei locuinte. Usa vorbeste despre persona care locuieste dincolo de ziduri si reprezinta parte din personalitatea acesteia. Astfel, alegerea si montarea unei usi necesita o atentie sporita si nu trebuie lasata la voia intamplarii!
 
Cleanas iti ofera servicii de montat usi executate de meseriasi profesionisti, cu experienta si atenti la detalii. Membrii echipei noastre va pot ajuta cu montare usi interior, cat si exterior.

Tipuri de usi

Exista mai multe tipuri de usi, iar meseriasii Cleanas va pot ajuta cu montarea acestora, tinand cont de particularitatile fiecareia. Astfel, avem:
usi clasice – acestea pot fi realizate din lemn, celulare sau structurate;
usi culisante – usile culisante sau glisante sunt confectionate din sticla, lemn, inox, panouri PVC sau din aluminiu. Acestea pot fi incastrate sau lasate la vedere;
usi batante – acest model de usi se deschide in ambele sensuri de trecere. Usile batante sunt potrivite utilizarii in spatii cu trafic intens constant si pot fi realizate din aluminiu, inox, pot fi laminate HPL sau din sticla.
 
Solicita oferta montaj usi si meseriasii Cleanas te vor ajuta nu doar sa-ti securizezi locuinta, ci si sa te bucuri de o lucrare executata perfect, cu atentie la detalii. Contacteaza-ne si iti vom asigura montare de usi profesionista, pentru o siguranta maxima si o perioada de viata indelungata a acestora. 

LASA-NE UN MESAJ