Servicii curatare canapele si fotolii

Canapelele, fotoliile si mobila tapisata se regasesc in orice camin. Cu toate acestea, in timp, mobilierul tapisat se poate uza sau pata, motiv pentru care este esential sa faci apel la o firma de servicii curatare canapele si fotolii! Fie ca ai nevoie de un retus rapid sau de o operatiune de amploare, care implica salvarea unui mobilier de mari dimensiuni, Cleanas are specialistii potriviti pentru orice situatie!

Intretinerea regulata a canapelelor si fotoliilor nu impiedica doar uzarea acestora, ci indeparteaza si praful sau acarienii care pot conduce la alergii. Ce alte beneficii mai au serviciile de curatare canapele si fotolii?

Cresc durata de viata a mobilierului

Specialistii de la Cleanas stiu ca un serviciu profesionist de curatare canapele si fotolii te va ajuta sa prelungesti viata mobilierului tau. De multe ori, cand se intampla sa patam o suprafata, primul gand este acela de a inlocui intreaga piesa  de mobilier. Cu toate acestea, este mult mai avantajos sa faci apel la o companie care dispune de expertii necesari in curatarea canapelelor. Astfel, dupa ce specialistii si-au indeplinit cu succes misiunea, te vei putea bucura de un mobilier “ca nou”!

Imbunatatesc calitatea aerului din spatiile inchise

Alaturi de cresterea duratei de viata, serviciile profesioniste de curatare canapele si fotolii Cleanas vor contribui major la cresterea calitatii aerului. Tapiseriile sunt surse de acumulare pentru praf, acarieni si alte particule cu potential alergenic. Odata ce acestia incep sa circule prin aer, poti fi predispus la alergii sau alte probleme de sanatate. Contactarea unei firme de profesionisti intr-ale curateniei, precum Cleanas, asigura faptul ca toata lumea – tu, familia ta sau angajatii tai – va respira un nou aer, curat.

Eliminarea petelor „incapatanate”

Poti fi si tu un expert intr-ale curateniei, insa, daca se intampla sa versi un pahar de vin rosu pe canapeaua bej, este mai bine sa lasi profesionistii sa-si faca treaba. Acestia dispun nu doar de cunostintele necesare, capatate de-a lungul anilor de experienta in curatatul canapelelor, ci si de echipamente performante, care elimina complet orice pata de pe suprafetele tapisate. Dupa ce toata operatiunea s-a incheiat, cu greu iti va veni sa crezi ca acea noua piesa de mobilier este chiar vechea ta canapea patata! Apeleaza la Cleanas si descopera superlativul in servicii de curatare canapele si fotolii!

Contribuie la un aspect curat al casei sau sediului tau

Prietenii sau familia ta vor fi de-a dreptul incantati de aspectul mobilierului curatat. Mai ales in caminele cu animale de companie, este doar o chestiune de timp pana cand canapeaua sau fotoliul se va umple inevitabil de par sau murdarie. Daca vei incerca sa cureti singur mobila, este posibil ca apa pe care o folosesti pentru spalarea canapelelor, saltelei sau fotoliului sa ramana impregnata in tesatura si sa duca astfel la aparitia mirosului neplacut sau, mai grav, la formarea mucegaiului – un real pericol pentru sanatatea tuturor. De aceea, este esential sa apelezi la o companie profesionista in curatarea canapelelor si fotoliilor, precum Cleanas!

Avem toate solutiile, echipamentele si materialele necesare, iar echipa noastra este pregatita oricand sa dea o mana de ajutor!

Servicii de curatenie in Bucuresti

Avem toate solutiile, echipamentele si materialele necesare.
Stim cat de important este mediul in care iti desfasori activitatea sau locuiesti. De aceea, echipa noastra este pregatita oricand sa dea o mana de ajutor!