Dintre toate obiectele din spatiile inchise, covoarele si mochetele sunt cele mai expuse la acumularea murdariei si la uzura generala. De aceea, este important sa apelam la servicii de curatare covoare si mochete, atat pentru a reda aspectul texturilor, cat si pentru a le creste durata de viata. Chiar si in domicilii, covoarele si mochetele necesita o curatare in profunzime de doua ori pe an, in functie de traficul din casa.

Ce avantaje aduce un serviciu de curatare covoare si mochete?

 1. Extinde durata de viata a covoarelor – Unul dintre cele mai importante beneficii ale serviciilor de curatare este prelungirea duratei de viata a covoarelor si mochetelor. In timp, la nivelul tesaturilor se acumuleaza murdarie, praf, alergeni si alte ramasite, care se incalcesc si ajung sa rupa sau sa deterioreze fibrele. Mai mult, cu cat un covor este mai murdar, cu atat este mai probabil ca murdaria sau praful sa adere la acesta. Curatarea in profunzime asigura lonegivitatea covoarelor si mochetelor, in special metodele “neinvazive”, precum spalarea cu spuma uscata.
 2. Contribuie la crearea unui mediu mai sanatos – O parte dintre particulele de praf si alergeni ajung in aerul circulant, putand conduce la probleme de natura respiratorie sau altele. Expertii in servicii de curatare covoare si mochete au la indemana solutii profesionale pentru a indeparta cu succes toate particulele cu potential patogen. Astfel, acestia nu vor mai reprezenta o amenintare la adresa sanatatii angajatilor sau a membrilor familiei.
 3. Elimina complet murdaria si bacteriile – Chiar daca, la prima vedere, pare mai simplu sa folsoesti un aspirator decat sa apelezi la servicii profesioniste de curatenie covoare si mochete, trebuie sa tii cont ca acesta va elimina doar murdaria de la suprafata. Prin urmare, suna la Cleanas – servicii de curatare covoare si mochete – si asigura-te ca acestea au parte de curatenie in profunzime, cel putin o data pe an!
 4. Indeparteaza petele „incapatanate” – Un alt avantaj al serviciilor de curatare covoare este posibilitate de a elimina petele greu de indepartat. Prin folosirea samponului cu spuma uscata, pot fi eliminate cu succes diverse tipuri de pete, precum:
 • Pete de cafea
 • Murdarie si noroi
 • Cerneala sau diversi coloranti
 • Pete de la animalele de companie
 • Pete de mancare si grasime
 • Pete de vin rosu
 1. Previne formarea mucegaiului – Unele medii, precum cele industriale sau cele din sectorul HoReCa, sunt predispuse la un grad ridicat de umiditate. Acest lucru poate conduce la formarea de conditii propice pentru dezvoltarea mucegaiului in profunzimea fibrelor, cu potential periculos pentru sanatatea celor din jur. Nu lasa acest lucru sa se intample! Apeleaza la Cleanas, specialisti in servicii de curatare covoare si mochete din Bucuresti, Ilfov si zonele invecinate!
Servicii curatare covoare

Iti oferim servicii profesioniste, la preturi deosebit de competitive. Nicio misiune nu este imposibila pentru specialistii Cleanas! Descopera lista intreaga de servicii, contacteaza-ne, iar echipa noastra va fi alaturi de tine in cel mai scurt timp posibil!