Gletul are un rol esential in obtinerea aspectului final perfect neted al peretilor sau tavanului casei tale. Gletul reprezinta tencuiala subtire, ce are ca scop nivelarea suprafetei peretilor sau tavanului si pregatirea acesteia pentru etapa finala: zugraveala.
 
Pentru ca suprafata de suport (pereti sau tavan) sa fie perfect plana, neteda si lipsita de imperfectiuni, nu ai nevoie doar de materiale de calitate, ci si de meseriasi profesionisti si cu experienta.
 
Cleanas iti pune la dispozitie servicii meseriasi atenti la detalii, profesionisti si cu proiecte incheiate perfect, la termenul stabilit cu clientul.
 
Cleanas are meseriasi cu experienta in aplicarea urmatoarelor tipuri de glet:
 
• glet pe baza de ciment – folosit pentru finisarea fatadelor exterioare (zidurile casei sau chiar gardurile), cat si pentru gletuire pereti sau tavan;
• glet pe baza de ipsos – este folosit pentru a obtine un aspect finit neted. Recomandam evitarea aplicarii acestui tip de glet in zone cu umiditate crescuta (baie, bucatarie, subsoluri);
• glet pe baza de var si ipsos – acest tip de glet poate fi aplicat si in zonele expuse umezelii;
• glet de finisat sintetic – poate fi folosit in orice lucrare de gletuire. 
 
Meseriasi glet Bucuresti
 
Contacteaza echipa Cleanas si asigura-te ca meseriasii ce vor da viata casei tale iti vor respecta intocmai dorintele. Ne mandrim cu echipa de meseriasi cu experienta, al carei obiectiv final este satisfactia clientului.
 
Timpul, pretul si atentia la detalii sunt cele mai importante atunci cand iti alegi echipa de meseriasi pe mana careia sa-ti lasi casa. Astfel, iti putem spune ca ne mandrim cu proiecte predate la timp, la un pret fara concurenta, si lucrari executate cu atentie sporita.
 
Solicita o evaluare din partea unei echipe de meseriasi glet pentru proiectul tau, iar oferta de pret va fi facuta in urma evaluarii.

LASA-NE UN MESAJ