Cleanas te ajuta sa transformi casa in… acasa! Fiecare detaliu conteaza atunci cand vorbim de design si imbinarea elementelor de arhitectura cu cele de decor. Meseriasii faiantari Cleanas cunosc acest secret si stiu ca micile detalii sunt cele care dau personalitate casei tale. De aceea, iti punem la dispozitie servicii si mesteri faiantari seriosi si atenti la detaliu.

Meseriasi gresie si faianta – pret?

Cleanas iti pune la dispozitie meseriasi gresie si faianta la pret transparent. Solicita o evaluare si, in functie de amploarea proiectului, iti facem o oferta.
 
Munca, daruirea si talentul profesionistilor Cleanas te vor insoti in viata ta de zi cu zi. Alege sa iti montezi gresia si faianta cu meseriasii nostri si vei intra mereu cu bucurie si placere in baie si bucatarie.
 
Meseriasii gresieri/faiantari Cleanas Bucuresti nu se dau inapoi de la provocari si lucreaza cu placere pentru obtinerea rezultatului dorit de client. Fie ca gresia sau faianta este mare sau in bucati mici, simpla sau cu modele, meseriasii nostri se vor asigura ca, la final, casa ta va arata exact asa cum ti-ai dorit.
 
Si, pentru ca atunci cand montezi gresie si faianta nu este vorba numai despre design, profesionistii Cleanas iti vor asigura si consiliere in achizitionarea materialelor de cea mai buna calitate. Astfel, te vei bucura de o casa decorata frumos si de gresie si faianta montate corect, fara rosturi prea mari, gauri si imperfectiuni.
 
Contacteaza-ne si te vom ajuta sa-ti montezi gresia si faianta fara stres. Vei obtine in cel mai scurt timp o oferta de pret, in acord cu locuinta ta si proiectul dorit.

LASA-NE UN MESAJ