Tot ce trebuie sa stii despre dezinsectie, pret si materiale folosite

Spatiile locuite trebuie igienizate in mod periodic. Exista o serie de elemente care pot contribui la o stare de sanatate precara. Unele dintre ele sunt microscopice, altele sunt ceva mai evidente. Insectele si rozatoarele reprezinta, de asemenea, surse de boala. Atunci cand te confrunti cu una sau mai multe dintre aceste probleme, e bine sa stii la ce fel de serviciu trebuie sa apelezi.

Dezinsectie vs dezinfectie

Intrucat multa lume se confrunta cu probleme de igiena a spatiului, fie la munca, fie acasa, este important sa faci diferenta intre doua situatii care necesita solutii diferite. Si pentru ca ambele cad sub incidenta specialistilor in domeniu, nu strica sa ai toate informatiile atunci cand soliciti servicii de dezinfectie sau dezinsectie, pret si alte considerente ce tin de acest domeniu.

Dezinfectia este procedeul prin care sunt eliminati agentii patogeni ai diferitelor boli infectioase sau parazitare din mediul inconjurator. Microorganismele vii precum virusurile sau bacteriile sunt eliminate prin folosirea dezinfectantilor. Sunt vizate atat suprafete folosite intens precum bucataria si baia, cat si alte incaperi. In cadrul spatiilor mari, precum institutiile medicale, centrele de sanatate, birourile medicilor, sunt folositi dezinfectanti pe scara larga, pentru a ucide diferite tipuri de germeni care pot provoca tot felul de boli infectioase sau bacteriene.

Diferita ca procedura, dezinsectia, cu pret similar sau mai mare, reprezinta ansamblul mijloacelor si metodelor de combatere a insectelor si acarienilor. De regula, acestea sunt responsabile cu transmiterea diverselor boli infectioase si parazitare la oameni si animale. Substantele folosite in acest proces se numesc biocide. Acestea sunt substante active care au rolul de a distruge organismele daunatoare prin mijloace chimice si biologice.

Cum alegi serviciile potrivite?

Atunci cand cauti servicii de dezinsectie pret redus, trebuie sa iei in considerare faptul ca un cost mai mic nu este intotdeauna un criteriu corect de evaluare. Un lucru foarte important il reprezinta felul in care firma se raporteaza la aspectele legate de siguranta. Produsele utilizate in spatiile locuite de oameni fac parte din grupe de toxicitate ridicata. Ele trebuie folosite dupa niste reglementari foarte stricte pentru a nu pune in pericol sanatatea oamenilor. Pentru anumite biocide, este nevoie inclusiv de autorizatii speciale.

Lasa-te pe mana profesionistilor

dezinsectie pret

Venim in intampinarea ta si iti punem la dispozitie servicii profesionale de dezinsectie la pret mai mult decat avantajos. In acelasi timp, respectam cu strictete standardele de siguranta. Produsele folosite de profesionistii nostri sunt extrem de calitative.

In cazul in care te mai gandesti la ideea de a te ocupa singur de aspectul acesta, ar trebui sa stii ca produsele utilizate de profesionisti nu se regasesc pe piata. Acestea sunt speciale si sunt accesibile doar in anumite conditii. In plus, atunci cand ne ocupam de dezinsectie, pret de cateva ore vom inspecta toate zonele care necesita tratament cu substante. In urma experientei acumulate de-a lungul anilor, stim deja care sunt spatiile cele mai predispuse in a adaposti paraziti.

Cand stii ca ai nevoie sa apelezi la servicii profesionale de dezinsectie?

Atunci cand cauti servicii de dezinsectie, pret si alte informatii legate de subiect, inseamna ca deja te-ai confruntat cu problema parazitilor. Dar, ar trebui sa stii ca serviciile de dezinsectie sunt de doua feluri:

1. Profilactice, cu scopul de a preveni inmultirea si raspandirea daunatorilor prin crearea de conditii nefavorabile. Acest tip de actiune se refera la aplicarea constanta a masurilor ingienico-sanitare, cu alte cuvinte, trebuie limitata raspandirea de materii organice in descompunere, care sunt favorabile aparitiei insectelor. Are caracter permanent si trebuie realizata de cate ori este nevoie, insa nu la intervale mai mari de 3 luni.

2. De combatere, care constau in realizarea unor actiuni de distrugere a focarelor. Aceasta procedura se realizeaza la intervale de 10-14 zile, fiind urmata apoi de dezinsectia profilactica. Dezinsectia profilactica se realizeaza prin igiena locuintei, igiena personala, a spatiului din jurul locuintei, indepartarea corecta a reziduurilor etc.

Exista situatii in care, desi igiena este mentinuta riguros si la standarde inalte, focare de paraziti pot aparea oricum sau pot invada spatiul din alte zone. In aceste conditii, este indicat sa apelezi cat mai repede la servicii profesionale de dezinsectie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Suna acum